دستور تهیه اسموتی ویتامین سی با میوه های پاییزی

به گزارش مجله سرگرمی، با فرا رسیدن فصل سرما، نیاز بدن به دریافت ویتامین‌ها و مواد مغذی افزایش می‌یابد تا بتواند در برابر ویروس‌ها و باکتری‌های فصلی مقاومت کند. یکی از بهترین راه‌ها برای تأمین این نیاز، نوشیدن اسموتی‌های میوه‌ای سرشار از ویتامین سی است. این نوشیدنی‌های خوشمزه نه تنها سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند، بلکه با دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، به پاکسازی بدن از سموم نیز کمک می‌نمایند.

دستور تهیه اسموتی ویتامین سی با میوه های پاییزی

برای مطالعه بیشتر با powersetshop.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

اسموتی های خوشمزه با میوه های رنگارنگ و خوش طعم، تنها همراه روزهای تابستان نیستند یا اینکه برای کاهش وزن با ما همراه نمی شوند. شاید تعجب کنید اما این نوشیدنی های خنک حتی در روزهای سرد هم حال مان را بهتر می نمایند. نوشیدنی های پرخاصیت سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان، می توانند در روزهای پاییز جای دم نوش های گرم را هم گرفته و با سرد شدن هوا، مسئولیت تقویت سیستم ایمنی بدن را بر عهده بگیرند. در پاییز و زمستان سال جاری، برای از پا در آوردن ویروس ها و باکتری ها روی یاری شان حساب کنید و با اسموتی ویتامین سی ساده اما خوشمزه، پاییز را به سلامت بگذرانید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی ویتامین سی

  • نارنگی (یخ زده) نصف فنجان
  • توت فرنگی (یخ زده) نصف فنجان
  • آناناس (یخ زده) نصف فنجان
  • موز (یخ زده) نصف فنجان
  • آب پرتقال نصف فنجان
  • تخم کتان یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه اسموتی ویتامین سی

نارنگی، توت فرنگی، آناناس و موز یخ زده را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و بگذارید چند دقیقه میوه های یخ زده داخل ظرف بمانند و نرم شوند تا بتوانید آنها را راحت تر ترکیب کنید.

تخم کتان و آب پرتقال را به میوه ها اضافه نموده و با سرعت بالا مواد را مخلوط کنید تا خوب نرم شوند. ترکیب به دست آمده را داخل لیوان بریزید و روی آن را با تمشک یا هر میوه دیگری که دوست دارید تزیین کنید.

چند نکته مهم در تهیه اسموتی ویتامین سی

  • برای تهیه اسموتی معمولا از شیر استفاده می گردد؛ اما شما می توانید برای تامین ویتامین C مورد احتیاج بدن، از آب پرتقال به جای شیر بهره ببرید.
  • به جای میوه یخ زده می توانید از میوه های یخچالی بهره ببرید اما میوه یخ زده حجم و چسبندگی اسموتی را بیشتر می نمایند.
  • اسموتی را بلافاصله بعد از درست کردن میل کنید، چراکه در دمای یخچال انسجامش را از دست می دهد و به قول معروف وا می رود.
  • ویتامین سی یک آنتی‌اکسیدان قوی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. این ویتامین در پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا نقش مهمی دارد.
  • میوه‌های حاوی ویتامین سی مانند پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش، کیوی و توت‌فرنگی، منابع غنی این ویتامین هستند و در تهیه اسموتی ویتامین سی می‌توانند به کار روند.
  • علاوه بر ویتامین سی، این اسموتی سرشار از فیبر، ویتامین‌های دیگر و مواد معدنی است که به سلامت کلی بدن کمک می‌کنند.
  • برای افزایش ارزش غذایی اسموتی، می‌توانید از مواد افزودنی سالم مانند تخم کتان، دانه‌های کنجد یا پودر پروتئین گیاهی استفاده کنید.
  • این اسموتی را می‌توان به عنوان یک صبحانه یا میان‌وعده سالم و پرانرژی میل کرد.

سخن پایانی

در روزهای سرد پاییز و زمستان، نوشیدن اسموتی ویتامین سی می‌تواند راهکار عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع سموم باشد. با داشتن یک رژیم غذایی متعادل و مصرف این نوشیدنی خوشمزه، می‌توانید از سلامت خود در برابر بیماری‌های فصلی محافظت کنید و انرژی لازم برای فعالیت‌های روزمره را تأمین نمایید.

انتشار: 28 اسفند 1402 بروزرسانی: 28 اسفند 1402 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 47214

به "دستور تهیه اسموتی ویتامین سی با میوه های پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه اسموتی ویتامین سی با میوه های پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید