مشاهده دنباله داری که با سرعت در حال نزدیک شدن به منظومه خورشیدی است

به گزارش مجله سرگرمی، مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران از نزدیک شدن دنباله دار تازه کشف شده ایواموتو (Iwamoto) اطلاع داد و گفت: این دنباله دار با درخشندگی زیاد در آسمان 22 بهمن ماه سال جاری قابل مشاهده است.

مشاهده دنباله داری که با سرعت در حال نزدیک شدن به منظومه خورشیدی است

مهندس مسعود عتیقی در گفت وگو با خبرنگاران در این باره اظهار کرد: دنباله دار پرسرعتIwamoto (C/2018 Y1) در بهمن ماه سال جاری، برای دیدار با خورشید و زمین رهسپار است. این جرم به زودی از درون دوربین های دوچشمی و تلسکوپ های کوچک نیز قابل مشاهده خواهد بود.

وی با بیان اینکه این دنباله دار روز دوشنبه 22 بهمن ماه به نزدیکترین فاصله خود با زمین می رسد، خاطر نشان کرد: این مهمان ناخوانده از فاصله 45 میلیون کیلومتری زمین بدون هیچ گونه خطری عبور خواهد نمود.

عتیقی یادآور شد: در بهمن ماه سال جاری، دنباله دار Iwamoto در فضا با سرعت شگفت انگیز 238 هزار و 333 کیلومتر در ساعت یا 66.2 کیلومتر برثانیه نسبت به زمین، حرکت می نماید؛ برآوردهای اولیه نشان می دهد این دنباله دار به قدر یا میزان روشنایی بین 7.5 تا 8.9 می رسد.

دبیر انجمن نجوم آماتوری ایران اضافه نمود: ساعت 6 بامداد و قبل از روشنی هوا در بامداد سه شنبه 23 بهمن، دنباله دارIwamoto (C / 2018 Y1) بسیار نزدیک به ستاره قابل دید AlJabhah با قدر (درخشندگی) 3.45 از بین ستارگان Algieba و ستاره دل شیر (Regulus) در صورت فلکی شیر عبور می نماید.

به گفته مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران، اخترشناس ژاپنی، Masayuki Iwamoto این جرم جدید را کشف نموده است و 5 دی ماه گزارشات متعددی از مشاهده این دنباله دار از رصدخانه های سراسر دنیا دریافت شده است.

به گزارش خبرنگاران، سه ستاره شناس آماتور دنباله داری پرنور را در آسمان کشف کردند که به نام آنها ثبت شده است. این دنباله دار توسط یک ستاره شناس آماتور آمریکایی و دو ستاره شناس ژاپنی کشف شده و این دنباله دار به نام (Comet Machholz-Fujikawa-Iwamoto (C/2018 Y1 نامگذاری شد. نام علمی این دنباله دار C/2018y1 است.

بر طبق محاسبه مداری این دنباله دار، می توان گفت که این جرم آسمانی برای نخستین بار است که به مرکز منظومه خورشیدی ما نزدیک می گردد و این نخستین ملاقات آن با خورشید است. مدار آن به گونه ای است که در حضیض مداری خود (نزدیکترین فاصله از خورشید) از بین مدار سیاره تیر و خورشید عبور می نماید.

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

batask.ir: مترجم آنلاین، دارالترجمه آنلاین

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 9906

به "مشاهده دنباله داری که با سرعت در حال نزدیک شدن به منظومه خورشیدی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مشاهده دنباله داری که با سرعت در حال نزدیک شدن به منظومه خورشیدی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید